Lees verder
Super snelle levering
Lees verder
Levertijd wordt berekend
...
Lees verder
Gratis verzending vanaf €50.-
Lees verder
WebwinkelKeur
Lees verder
Met gratis BROEDEIEREN

HHD Rolling RED Automatische broedmachine S30 met GRATIS schouwlamp

(1 klantbeoordeling)

Oorspronkelijke prijs was: €79,95.Huidige prijs is: €59,50.

SKU 8132111954704 Categorieën ,

Beschrijving

Ideale
...Broedmachine voor Beginners: Perfect voor Educatief Experimenteren met Kinderen

Maak kennis met de ideale broedmachine voor beginners, ontworpen om het broedproces gemakkelijk en leuk te maken. Deze broedmachine is perfect voor het hele gezin en biedt een geweldige manier om samen met kinderen te leren over de wonderen van de natuur. Broeden is nog nooit zo eenvoudig geweest! Dankzij de automatische functies zorgt deze machine voor de juiste omstandigheden, van het draaien van de eieren tot het handhaven van de luchtvochtigheid.

Veelzijdig en Geschikt voor Diverse Soorten Eieren

Of je nu eieren van kippen, eenden, kwartels, duiven, ganzen, reptielen of andere dieren wilt uitbroeden, deze broedmachine kan het allemaal aan! De machine is ontworpen om met verschillende soorten en maten eieren om te gaan, waardoor het een veelzijdige keuze is voor iedereen die zich in het broeden wil verdiepen.

Kies je gratis broedeieren:

Onder de titel van dit artikel kun je jouw GRATIS broedeieren uitkiezen. Wil je graag extra broedeieren? Klik dan op de link hieronder:

Broedeieren – Broedservice 

Kenmerken

✅ Volautomatisch Draaien van de Eieren: Een van de belangrijkste aspecten van een succesvol broedproces is het regelmatig draaien van de eieren. In de natuur doen moederdieren dit automatisch, maar met deze broedmachine hoef je je daar geen zorgen over te maken. De machine is uitgerust met een volautomatisch draaisysteem dat de eieren op vooraf ingestelde tijdstippen voorzichtig in een cyclus draait. Dit zorgt ervoor dat de embryo’s zich gelijkmatig ontwikkelen en voorkomt dat ze aan de schaal vast komen te zitten. Hierdoor hoef je niet constant de eieren handmatig te draaien, wat het proces zowel gemakkelijker als veiliger maakt, vooral voor beginners.

✅ Ingebouwde Hygrometer: De luchtvochtigheid in de broedmachine is een cruciale factor voor het succes van het broedproces. Een te lage luchtvochtigheid kan ervoor zorgen dat de eieren uitdrogen, terwijl een te hoge luchtvochtigheid schimmelgroei kan bevorderen. Deze broedmachine heeft een ingebouwde hygrometer die constant de luchtvochtigheid meet en op het juiste niveau houdt. Hierdoor worden de eieren optimaal beschermd tegen uitdroging of schimmelvorming, wat de kans op succesvolle uitkomsten aanzienlijk vergroot. Het monitoren van de luchtvochtigheid is eenvoudig en betrouwbaar, waardoor je altijd weet dat de omstandigheden perfect zijn voor het broeden.

✅ Volautomatische Temperatuurregeling: De juiste temperatuur is essentieel voor de ontwikkeling van de embryo’s in de eieren. Met deze broedmachine hoef je je geen zorgen te maken over temperatuurwisselingen die het broedproces kunnen verstoren. De volautomatische temperatuurregeling houdt de temperatuur constant op het gewenste niveau, dat je gemakkelijk kunt instellen tussen 30°C en 39,5°C. Dit zorgt ervoor dat de eieren altijd onder de juiste omstandigheden worden uitgebroed, zonder dat je handmatig hoeft in te grijpen. De nauwkeurige temperatuurregeling vermindert de kans op mislukte broedpogingen, wat vooral voor beginners een groot voordeel is.

✅ LED-Indicatoren: Om het broedproces eenvoudig en overzichtelijk te maken, is de broedmachine voorzien van duidelijke LED-indicatoren. Deze geven in één oogopslag belangrijke informatie weer, zoals de huidige temperatuur, de status van het draaisysteem, en de luchtvochtigheid. Dit maakt het monitoren van het broedproces eenvoudig, zelfs voor beginners. De LED-indicatoren geven je continu feedback, zodat je altijd precies weet wat er in de machine gebeurt en je snel kunt reageren als dat nodig is. Hierdoor blijft het broedproces transparant en gecontroleerd, wat zorgt voor meer vertrouwen en gemoedsrust.

✅ Volautomatische Alarmering: De broedmachine is uitgerust met een ingebouwd alarmsysteem dat je onmiddellijk waarschuwt als er iets misgaat. Of het nu gaat om een afwijking in de temperatuur, een te lage of te hoge luchtvochtigheid, of een probleem met het draaisysteem, de machine detecteert het en laat je het meteen weten. Dit alarmsysteem biedt een extra laag van bescherming voor je eieren, omdat het ervoor zorgt dat je direct kunt ingrijpen als er zich een probleem voordoet. Dit is vooral handig voor beginners die nog niet veel ervaring hebben met het broeden, omdat het de kans op fouten aanzienlijk vermindert.

✅ Energiezuinig: Ondanks de geavanceerde functies en het automatische systeem is deze broedmachine zeer energiezuinig. Met een verbruik van slechts 45 watt biedt de machine een efficiënte oplossing voor het uitbroeden van eieren zonder onnodig veel stroom te verbruiken. Dit maakt het niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een kostenefficiënte optie voor langdurig gebruik. De lage energiekosten maken het broeden toegankelijker, vooral voor mensen die graag vaker willen experimenteren zonder zich zorgen te maken over hoge elektriciteitsrekeningen.

✅ Grote Ventilator: Een gelijkmatige luchtcirculatie is essentieel voor het behoud van een stabiele temperatuur en luchtvochtigheid in de broedmachine. De ingebouwde grote ventilator zorgt ervoor dat de lucht gelijkmatig door de hele machine circuleert, waardoor er geen koude of warme plekken ontstaan. Dit zorgt voor een consistente en optimale broedomgeving, wat de kansen op succesvolle uitkomsten verhoogt. De ventilator werkt stil en efficiënt, waardoor hij het broedproces niet verstoort en je in alle rust van het proces kunt genieten.

✅ Transparant Deksel: Een van de leukste aspecten van het broeden is het kunnen volgen van het proces van begin tot eind. Dankzij het transparante deksel van deze broedmachine kun je op elk moment een kijkje nemen zonder het broedproces te verstoren. Het transparante gedeelte geeft je een duidelijk zicht op de eieren, zodat je kunt zien hoe ze zich ontwikkelen en wanneer de kuikens beginnen uit te komen. Dit maakt het broeden niet alleen functioneel, maar ook spannend en leerzaam, vooral voor kinderen die nieuwsgierig zijn naar de natuur.

✅ Piepschuim Isolatiedoos: Om de warmte en vochtigheid optimaal vast te houden, wordt de broedmachine geleverd met een piepschuim isolatiedoos. Deze doos zorgt ervoor dat de broedmachine energiezuiniger werkt door warmteverlies te minimaliseren en een stabiele omgeving te behouden. Het is belangrijk om de broedmachine tijdens het hele broedproces in de isolatiedoos te laten, omdat dit bijdraagt aan het besparen van energie en het waarborgen van de juiste broedomstandigheden. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over externe factoren zoals tocht of temperatuurschommelingen, en kunnen de eieren in alle rust uitkomen.

Met al deze functies biedt deze broedmachine een complete en zorgeloze broedervaring, ideaal voor zowel beginners als gevorderden.

Product Specificaties:

  • Kleur: Rood
  • Vermogen: 45 Watt
  • Afmetingen: 40 cm x 40 cm x 9 cm
  • Gewicht: 1,5 kg
  • Verpakkingsmaat: 45 cm x 48,5 cm x 14,5 cm
  • Totaal Gewicht (inclusief verpakking): 2,3 kg

Perfect voor Elk Broedavontuur

Deze broedmachine biedt alles wat je nodig hebt voor een succesvolle broedervaring, of je nu een beginnende hobbyist bent of samen met kinderen op een educatieve manier wilt experimenteren. Dankzij de automatische functies en gebruiksvriendelijke interface is het uitbroeden van eieren eenvoudig en stressvrij.

Wacht niet langer en start vandaag nog je broedavontuur met deze complete en veelzijdige broedmachine!


Extra informatie

Kies uw GRATIS broedeieren

Geen broedeieren, Golden Comet (3 stuks), Cochin Kriel div. kleuren (3 stuks)

1 beoordeling voor HHD Rolling RED Automatische broedmachine S30 met GRATIS schouwlamp

  1. [email protected]

    prima broedmachine alle kuikens zijn uitgekomen goed voor deze prijs

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Winkelwagen