Lees verder
Super snelle levering
Lees verder
Levertijd wordt berekend
...
Lees verder
Gratis verzending vanaf €50.-
Lees verder
WebwinkelKeur
Lees verder
Met gratis BROEDEIEREN

Ultra Wifi Chickenguard Automatische Kippenluik met Wifi, Camera, Daglicht Sensor, Zonnepaneel en Afstandsbediening

129,50

SKU 08721082173896 Categorie

Beschrijving

Welkom bij de toekomst van kippenhokbeheer! De Ultra Wifi Chickenguard biedt een revolutionaire oplossing voor elke kippenhouder die op zoek is naar gemak, veiligheid en geavanceerde technologie. Dit automatische kippenluik is uitgerust met wifi-connectiviteit,

...een camera, een daglichtsensor, een zonnepaneel en een afstandsbediening. In deze tekst zullen we alle unieke kenmerken en voordelen van dit geavanceerde systeem uitgebreid bespreken.

Aandachtspunt: Plaats onze kippendeur met rolluik niet op de grond, aangezien opspattend vuil door regen storingen kan veroorzaken.

Innovatieve Technologie voor Ultiem Gemak

Wifi-connectiviteit voor Real-time Controle

Met de Ultra Wifi Chickenguard kunt u uw kippenhok overal en altijd in de gaten houden. Dankzij de ingebouwde wifi-connectiviteit kunt u het automatische kippenluik bedienen via een gebruiksvriendelijke app op uw smartphone of tablet. Of u nu thuis bent of op vakantie, u heeft altijd volledige controle over de toegang tot het hok.

Camera voor 24/7 Bewaking

De geïntegreerde camera biedt u de mogelijkheid om uw kippen 24/7 te bewaken. Via de app kunt u live videobeelden bekijken en ervoor zorgen dat uw kippen veilig zijn. Dit is vooral handig om roofdieren te detecteren en ongewenste bezoekers buiten te houden.

Slimme Functies voor Optimaal Gebruiksgemak

Daglichtsensor voor Automatische Bediening

De daglichtsensor van de Ultra Wifi Chickenguard zorgt ervoor dat het kippenluik automatisch opent bij zonsopgang en sluit bij zonsondergang. Dit zorgt voor een natuurlijke routine voor uw kippen en vermindert uw dagelijkse taken. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het handmatig openen en sluiten van het luik.

Zonnepaneel voor Duurzame Energie

Dit automatische kippenluik is voorzien van een zonnepaneel, waardoor het systeem volledig op zonne-energie kan werken. Dit maakt het niet alleen milieuvriendelijk, maar ook kostenefficiënt. U bespaart op elektriciteitskosten en bent minder afhankelijk van het stroomnet, wat vooral handig is in afgelegen gebieden.

Afstandsbediening voor Extra Gemak

Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u het kippenluik ook handmatig bedienen wanneer dat nodig is. Dit biedt extra flexibiliteit en gemak, vooral in noodsituaties waarin u snel moet handelen.

Veiligheid en Duurzaamheid Gecombineerd

Robuuste Constructie

De Ultra Wifi Chickenguard is gebouwd om lang mee te gaan. Het luik is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen die bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden. Uw kippen blijven veilig, ongeacht de seizoensinvloeden.

Bescherming tegen Roofdieren

De automatische sluitfunctie en stevige constructie van het luik zorgen ervoor dat roofdieren zoals vossen, marters en andere bedreigingen geen kans maken om uw kippen te bereiken. U kunt met een gerust hart genieten van de wetenschap dat uw kippen goed beschermd zijn.

Makkelijk te Installeren en Gebruiken

Dankzij de eenvoudige installatiehandleiding en het intuïtieve ontwerp is de Ultra Wifi Chickenguard gemakkelijk te installeren en te gebruiken. U hoeft geen technisch expert te zijn om van deze geavanceerde technologie te profiteren.

Waarom Kiezen voor Ultra Wifi Chickenguard?

De Ultra Wifi Chickenguard biedt tal van voordelen die het leven van elke kippenhouder vereenvoudigen en verbeteren:

  1. Toegang op Afstand: Beheer uw kippenhok overal en altijd via de app.
  2. 24/7 Bewaking: Houd uw kippen veilig met live videobeelden.
  3. Automatische Bediening: Daglichtsensor voor automatische opening en sluiting.
  4. Milieuvriendelijk: Zonnepaneel voor duurzame energievoorziening.
  5. Gebruiksvriendelijk: Eenvoudige installatie en bediening met afstandsbediening.

Kortom, de Ultra Wifi Chickenguard is de perfecte combinatie van geavanceerde technologie en praktisch gemak. Investeer in de veiligheid en het welzijn van uw kippen met dit innovatieve automatische kippenluik. Uw kippen zullen u dankbaar zijn!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Winkelwagen