Lees verder
Super snelle levering
Lees verder
Levertijd wordt berekend
...
Lees verder
Gratis verzending vanaf €50.-
Lees verder
WebwinkelKeur
Lees verder
Met gratis BROEDEIEREN

SolarGuard Pro – automatisch deur met Timer en Lichtsensor

129,50

SKU 8721082173780 Categorie

Beschrijving

Ultieme Automatische Kippendeur voor Maximale Bescherming en Efficiëntie

De SolarGuard Pro automatische kippendeur biedt een revolutionaire oplossing voor het veilig en efficiënt beheren van uw kippenren.

...Met een stijlvol ontwerp, geavanceerde technologie en zonne-energie, is deze kippendeur ontworpen om zowel het leven van uw kippen als uw dagelijks beheer te optimaliseren. Door de combinatie van gebruiksgemak, veiligheid en milieuvriendelijke functionaliteiten is dit de ideale keuze voor moderne kippenhouders.

Waarom kiezen voor de SolarGuard Pro?

  1. Volledig Automatisch
    Dankzij de ingebouwde automatische timer en lichtsensor opent en sluit de SolarGuard Pro op het juiste moment, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Of het nu vroeg in de ochtend is of bij zonsondergang, uw kippen hebben altijd veilige toegang tot hun ren.
  2. Zonne-energie aangedreven
    Deze innovatieve kippendeur maakt gebruik van een krachtig zonnepaneel, waardoor u volledig onafhankelijk bent van elektriciteit. Dit maakt de SolarGuard Pro niet alleen uiterst duurzaam, maar ook kostenbesparend. Zelfs op bewolkte dagen zorgt de efficiënte zonnecel voor voldoende energie om de deur probleemloos te laten werken.
  3. Handige Afstandsbediening
    Met de meegeleverde afstandsbediening heeft u de volledige controle, zelfs op afstand. Open of sluit de deur met één druk op de knop, zonder dat u naar de ren hoeft te lopen. Dit biedt extra flexibiliteit, vooral wanneer u uw kippen buiten het automatische schema toegang wilt geven.
  4. Weersbestendig en Duurzaam
    De SolarGuard Pro is vervaardigd van hoogwaardige, weersbestendige materialen die bestand zijn tegen regen, wind en extreme temperaturen. Dit garandeert langdurige bescherming voor uw kippen, ongeacht het seizoen.
  5. Eenvoudige Installatie
    Met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen en duidelijke instructies is de installatie van de SolarGuard Pro snel en eenvoudig. Of u nu een ervaren klusser bent of voor het eerst een kippendeur installeert, binnen enkele minuten is uw nieuwe deur klaar voor gebruik.
  6. Veiligheid voorop
    De slimme anti-klemfunctie zorgt ervoor dat de deur automatisch stopt wanneer er een obstakel, zoals een kip, in de deuropening staat. Hierdoor wordt voorkomen dat uw kippen verwond raken, wat een belangrijk veiligheidsvoordeel is voor elke kippenhouder.

Milieuvriendelijk en Efficiënt

De SolarGuard Pro sluit perfect aan bij een milieubewuste levensstijl. Het gebruik van zonne-energie vermindert uw ecologische voetafdruk en verlaagt tegelijkertijd de operationele kosten. Geen batterijen of stroomkabels zijn nodig, wat deze kippendeur een uitstekende duurzame oplossing maakt.

Specificaties:

  • Voeding: Zonnepaneel (inclusief)
  • Bediening: Automatische sensor, handmatige bediening via afstandsbediening
  • Materiaal: Weersbestendig aluminium en kunststof
  • Afmetingen: Geschikt voor de meeste kippenrennen
  • Veiligheidsfuncties: Anti-klemfunctie
  • Installatie: Compleet met montagemateriaal

Waarom de SolarGuard Pro?

Met de SolarGuard Pro kiest u voor een betrouwbare, geavanceerde en milieuvriendelijke kippendeur die is ontworpen om uw leven eenvoudiger te maken. Geef uw kippen de vrijheid en bescherming die ze verdienen, terwijl u geniet van het gemak van automatische bediening en zonne-energie.

 


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Winkelwagen